Skole

Happy birthday..


vi hadde en liten bursdagsfeiring inatt! haha.. jeg hadde på meg den blå tskjorta forresten! beste jentene♥

.. to me!! Nå sitter jeg på skolen og venter til klokka skal bli 13:55 så jeg kan dra hjem til kauto. Idag blir det en liten bursdagsfeiring hjemme med familie og venner, det blir sikkert veldig koselig! I helga skal jeg forberede meg litt til neste helg, for da er det jo utstillingsåpning på Høstfestivalen.. tenk at det bare er en uke igjen! Hvis du er i Kauto den helga må du gjerne stikke innom hotellet for å se på utstillingen :-)

Har du også bursdag i september? Beste måneden i året btw! 

 

Ut på tur, aldri sur!


fine Kathrine


Therese


de to artigste jentene jeg vet om!! 


Kathrine og jeg♥ //nikon d7000 + 50mm f/1.8 

Hei dere! 
Idag har vi vært på en liten bli-kjent-tur med førsteklassen. Det var en koselig tur selvom vi ikke var så heldig med været idag, regna hele tiden. Vi lagde vårt eget "telt"/tak sammen med førsteklassen og lærerne. Førsteklassen virket som en grei gjeng, så det blir sikkert gøy å jobbe sammen med dem på de forskjellige prosjektene vi skal ha! Forresten, vi får mac imorgen, så da skal jeg begynne på et nytt design til bloggen :-)

Har dere vært på tur med skolen/klassen?

28.08.2013 kl.19:39 i Skole    0 kommentarer Permalenke

06.06.13


mine meangirls


#populæreanne #beast


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Vært en fin skoledag idag! Hadde muntlig prøve i matte, og heldigvis gikk det veldig bra. Finværet har kommet tilbake, så vi dro ut for å spille litt volleyball med klassen. Håper været holder seg :) Imorgen har vi fri, så da får dere ha en god helg! 

Just do it, then do it again


nikon d7000 + 28-75mm f/2.8 modell: silje (link til hennes blogg)

Tok disse bildene av Silje til en oppgave vi har på skolen. Vi skal lage annonse til et valgfritt produkt. Som du kanskje ser her så har jeg valgt Nike løpesko. Er ganske fornøyd med annonsa, satser på at læreren også vil like det :) Hva syns dere om bildene?

15.04.13

Noen bilder flinke Therese tok av meg idag i PTF-timen. Vi hadde ingenting å gjøre, så vi fant ut at vi skulle prøve oss frem med lys og skygger i studioet. Hadde tilfeldigvis på meg en rosa tubetopp, så da kunne vi ta litt annerledes bilder enn de vanlige smil-til-kamera-portrettene. En veldig impulsiv shoot med andre ord. Det er kanskje noen som tenker at disse bildene skal være "sexy" eller "flørtende", men det var aldri meningen, haha :) Hva syns dere? 

Light painting II

nikon d7000 + 28-75mm f/2.8

I PTF-timene på mandag var jeg og Therese i studio for å prøve "light painting" igjen. Light painting er når man maler/tegner med f.eks. en lommelykt og fanger det opp på kamera. Da må man ha lang lukkertid og liten blenderåpning. Hvis du vil se bilder fra første gangen, kan du se dem her. Det var veldig gøy, og heldigvis ble det også noen brukbare bilder! Vi er så kreativ, haha. :)

Hva syns du om bildene? Har du prøvd "light painting" før?

Vært en lang dag


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Idag var lokalmønstringa for UKM her i Alta. Medialinja var med i produksjonen, så vi har vært i kultursalen siden kl 12 idag. Jeg deltok ikke i år, fikk aldri ordnet noen bilder.

Forresten, så har jeg lekt med tanken å legge ned bloggen, eller ihvertfall ta en pause.. Verken foto- eller blogglysten har vært på topp de siste ukene, og jeg hater å ikke ha noe å blogge om. Men som sagt, så har jeg bare lekt med tanken. Vet ikke hva jeg skal gjøre enda. Dere vet jo at skriving ikke er min sterke side, derfor skriver jeg ikke så mye på bloggen. Da er jeg veldig avhengig av å ha bilder å vise dere, men når jeg ikke har noen så står bloggen helt stille. Hvis dere har noen meninger om det, så skriv gjerne i kommentarfeltet. Evt hvordan jeg kan få blogglysten tilbake. :)

En til plakat

Oppgaven var at å skrive navnet sitt på et ark, så sende det videre hvor de i klassen skulle beskrive personen med to-tre positive ord. Da alle hadde skrevet noe, skulle vi lage plakat av det med ordene, og endre fonttypen og størrelsen til det ordet slik at fonten passet ordet. Det var utrolig vanskelig, men jeg er ganske fornøyd nå. Hva syns dere?

Skoleoppgave: plakat

Ble aldri å vise dere plakaten jeg lagde, så her er den! Det er ti elementer som sier noe om meg. Bakgrunnsbildet er av naturen, siden jeg er veldig glad i natur. De fire øverste bildene sier noe om hvem jeg er og hvor jeg kommer ifra. Det i midten er reinmerket mitt (snitt i øret på rein), og de fire nederste sier noe om hva jeg liker. Det ble en veldig enkel plakat, ikke noe fancypancy greier her! 

Hva syns du?

16.01.2013 kl.17:14 i Skole    1 kommentar Permalenke

Skole

Holder på med å gjøre en oppgave, vi skal lage plakat som handler om oss selv. Bildet ovenfor er et av elementene som sier noe om meg, det er reinmerket mitt. Hvis dere vil så kan jeg vise plakaten når jeg er ferdig? :)

 

God morgen

Deilig å sitte her i mørket med klassen og ikke gjøre en shiit. 

12.12.2012 kl.09:47 i Skole    1 kommentar Permalenke

Skoledagen


therese og jeg


sjefen over alle sjefer, lisa


candy crush♥


eilert, katniss(hehe), linn og vilde


...

Herreguuud det er deilig med helg!!!!!!!!!

Endelig fredag

God morgen! Jeg burde vel egentlig bli hjemme idag siden jeg er syk, men så snill som jeg er stiller jeg opp på skolen for å hjelpe med nordområdeuka. Sitter i "regirommet" og er bildemixer, eller noe sånt. Får se hvordan formen blir utover dagen :-)

Har du vært syk i det siste?

23.11.2012 kl.08:01 i Skole    1 kommentar Permalenke

Leksefredag

Tilbringer fredagen på Diehtosiida(høyskolen) for å gjøre lekser...........

God morgen..

.. hilsen meg og Therese! Kameraet mitt har sykt lite strøm, og laderen min er i Maursund.. Så hvis det er noen her i Alta som har en nikon-lader(som passer til nikon d7000) som jeg kan låne litt, si ifra! :-)

Slapp start på uka


Therese


Kathrine // nikon d7000 + 28-75mm f/2.8

Nå har vi PTF(prosjekt til fordypning), så jeg har tatt et kurs på lynda.com om lyssetting i studio! Vi har seks timer med ptf hver mandag, hvor vi skal jobbe med det vi har lyst å fordype oss i. Jeg var jo først med i ungdomsbedrift, men trakk meg. Nå har jeg foto som ptf! Nå må jeg stikke, blogges senere idag :-)

Hva gjør dere?

25.09.12


jan 2011 nikon d60

Det er så mye stress for tiden.. Mye jobb på skolen, også har vi enda ganske mye lekser og innleveringer. Og som om det ikke var nok, så har jeg en seriekamp med Alta if imorgen, og så med Kauto på torsdag. Skjønner ikke hvordan jeg skal rekke å gjøre alle leksene og innleveringene ferdig før fristene, må prioritere litt. Det skal bli virkelig deilig med høstferie sier jeg bare!! 

Har dere mye innleveringer/lekser på skolen, eller har dere jobb? 

Lyst å vinne en gratis photoshoot i studio med en venn eller alene?

Vi i DEFO UB kjører igang en konkurranse hvor du kan vinne en gratis shoot i studio! Enten alene, eller med en venn. Dette er helt gratis, det eneste du må gjøre er på like vår på facebook her, lik og del dette bildet på siden! Vi trekker den heldige vinneren allerede neste mandag 24.9!! Men husk at fotograferinga skjer her i Alta.

Kjør på!!

17.09.2012 kl.14:55 i Skole    1 kommentar Permalenke

På skolen


therese og meg // nikon d7000 + 28-75mm f/2.8

17.09.2012 kl.11:33 i Skole    0 kommentarer Permalenke

Sniktitt på studiobilder og litt om UB


tatt med canon 550D av Kathrine og Therese


Kathrine, Nina, Therese og jeg // nikon d7000 + 50mm + fjernutløser

Jeg er med i ungdomsbedriften DEFO UB(Design&foto) med Kathrine, Nina, Therese og Eva. Kort sagt stiller vi opp på fotooppdrag, tar bilder i studio, lager design til blogger. Mer info finner du på facebookpagen vår her.

Idag har vi lekt oss litt i studioet og blitt kjent med det, og resultatet ble overraskende bra! Vi failet jo selvfølgelig litt med lyssettinga, men det kommer seg fort :) Flere bilder fra studioet kommer senere!

Hva syns du om bildene? Har du vært med på en ub(ungdomsbedrift), eller er du med i en nå?

Macbook Pro!


meget fornøyde piker

Nå sitter jeg på klasserommet, vi har nettopp fått mac! Skjønner foreløpig ikke en dritt av mac, men det kommer seg etterhvert. 

Har du mac?

På skoletur


Kathrine


søteste Nina


to meget fornøyde piker på kano!


Nina og jeg


Therese klar for å bade med tørrdrakt..


.. men så ble den ødelagt


haha søta!


Kathrine og Eva
jeg og Therese, haha // nikon d7000 + 50mm f/1.8

Idag dro vi på "bli-kjent" tur med mediagjengen(2. og 3. klasse)! Det var egentlig ganske gøy, fikk badet med tørrdrakt.. som ikke var så tørr allikevel. Det var litt aktiviteter vi måtte gjøre, ellers satt vi bare der ved bålet(som jeg lagde, selvfølgelig;))! Fin tur :-)

Har dere vært på skoletur, eller skal dere?

Innkjøp til hybelen


puter og ny trekk til sofaen/senga


nye gardiner!!


rosa vannkoker, hihi


klistremerker til veggen, "home is where the heart is"


koselig i stugo! nikon d7000 + 50mm f/1.8

Hei dere! 
Mamma kom hit idag, så dro vi å kjøpte litt nye ting til hybelen. Syns det ble mye finere og ikke minst koseligere her! Har også hengt opp litt bilder(masse spikre på veggen). Nå skal jeg spise kvelds, så skal jeg legge meg! 

Bor du på hybel/leilighet eller hjemme om du går på vgs? 

Da har man startet på VGS


nikon d7000 + 50mm f/1.8 // detaljer i hybelen

Idag var min første skoledag! Var egentlig ikke nervøs eller noe, men var jo litt rart å sitte der med helt fremmede folk. Klassen min er heldigvis veldig grei, tror vi kommer til å ha det ganske så artig ilag! Hybelen min er sånn passe stor, men den har en grønn vegg som er litt irriterende. Så har jeg enda et grønt skap... Men ellers veldig fin. Jeg går på medier&kommunikasjon, til dere som ikke visste det fra før! 

Hvordan var din første skoledag? (har forresten opprettet ny kategori, "skole". blir sikkert litt skolesnakk fremover!)

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovinhits