desember 2011

2011, fra juli til desember


Juli: "Sommer. Skjervøydagan. Arnøydagan. Verddeturneringa. Oslo. Minnekonsert."


August: "Norway Cup, Altaturneringa, Vanndrag, Bingen Cup."September: "En del photoshoots i september. Artig måned. Bursdag" se flere bilder her.


Oktober: "Litt skrive- og bloggsperre, ellers fin måned."


November: "Utrolig gøy måned selvom mørketiden snek seg innpå, bronse i Nilut Cup, herlig Reisatur med jentene, photoshoots."


Desember: "årets koseligste måned med jul, juleball, førjulsturnering, fleskecup, mat og kos!"

Da er snart 2011 over! Jeg hadde jo nyttårsforsetter for 2011, de kan du se her. Nå tror ikke jeg har noen nyttårsforsetter, så jeg kan vel egentlig bruke fjorårets forsetter på nytt :

Har du noen nyttårsforsetter?

Bildeoppsummering: desember

Desember må være årets koseligste måned! I år var den ekstra koselig. Var på bursdagsfeiring, en helgetur i Karasjok på fotballturnering, våres siste juleball, julaften, kos med venner og familie, fleskecup, julegaver osv. Kjenner jeg savner det litt allerede.. Om et par dager er vi allerede i 2012! Helt sykt hvor fort tia går. 
Hva er ditt beste minne fra desember? 

Julegavene


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Jeg fikk sminke, neglelakk, skjerf, klær, boblebukse, votter, ullsokker, kopper og fat, øredobber, sminkebags, veske, armbånd, album, penger osv.. Tusen takk for gavene, jeg er utrolig fornøyd! ♥

Hva fikk du til jul? 

Lik siden min på facebook

Image and video hosting by TinyPic

 

Trykk her for å komme til siden min på facebook!
Da har jeg opprettet en side på facebook hvor jeg publiserer innleggene mine, og legger ut bilder. Har allerede en foto-mappe på min egen facebook, men så er det jo ikke alle som kan se dem. :-) lik, lik, lik!

Litt bilder fra Fleskecup


Tangerudbakken racing team mot Pitstop?


Tufte


Elena


Mia og Aksel


Vårt lag, Keygen Island! (ikke alle spillerne var med på bildet)


Thomas, pappa og jeg(mot team summal)


bror, Thomas og Ole Ailu

Igår spilte jeg på Fleskecup. Laget vårt var Keygen Island, og vi var: pappa, Per Oddvar, bror, Thomas, Ole Ailu, Ole Martin, Isak Adrian og jeg. Troor det var alle. Var artig å spille på en litt useriøs turnering :)

Hva gjorde dere igår, da? 

27.12.2011 kl.15:29 i Fotball    1 kommentar Permalenke

God natt!


trøttpia_96!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en artig kveld hos Mia&co! Film og brettspill♥ Imorgen skal jeg spille fotballturnering, Fleskecupen! Hva har du gjort ikveld, da? god natt!

26.12.2011 kl.03:03 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Koselig julaften


fineste tante Ravdna


vi e normal


åpning av pakker


"wooooow!"


søster fikk sånn forsterker-ting med mikrofon av mamma og pappa, heldiggrisen!


kveldens outfit, kjole lånt av mia!

Hatt en koselig julaften med familien, fikk utrolig fine gaver! Tuusen takk ♥ Nå sitter jeg her nede i kjelleren og ser på julefilmer! Har du hatt en koselig feiring idag?

God jul!


nikon d7000 + 50mm f/1.8

God jul! 
Nå sitter jeg i kjelleren og ser på nrk1. Vi var på grøt-konkurranse hos tante &co, hvor søster vant.. Gleder meg til kvelden, da er det julemiddag og åpning av pakker! Håper dere får en riktig god jul♥ 

2011, fra januar til juni


Januar: "En fin, men mørk måned." 


Februar: "Fin, gikk fra -40C til -0,7C!"


Mars: "I det ene øyeblikket er det +1C og vindstille, mens i det andre er det -20C og kjølig. Lite bloggmotivasjon."


April: "Konfirmasjon, skoletur, fint vær, vårflytting." 

Image and video hosting by TinyPic
Mai: "Masse sosialisering, lite blogg."


Juni: "Jobbuka på skjervøy. Sol. Skoleavslutning. Kalvemerking. Krykkegåing. Nytt kamera!"

2011 er snart over, og her er en liten oppsummering av det første halvåret. Har brukt bildene fra hver bildeoppsummering + litt tekst under. Synes det var en bra ide å lage sånne bildeoppsummeringer hver måned! Jeg fortsetter sikkert med dette neste år også. Det kommer en oppsummering til det andre halvåret senere. 

Har du hatt sånne bilde/tekstoppsummeringer hver måned dette året på bloggen din?

Med på konkurranse


trykk her for å komme til konkurransen

Er med på en konkurranse hvor man kan vinne GHD-rettetang. :)

23.12.2011 kl.00:38 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Førjulsturneringa


Guovdageainnu nieiddat♥ f.v: elle martine, mia, anne marie therese, marit charlotte, kirsti og jeg


Kamilla og Inger Marlene(A-laget)


Johan Ante(Nagirvare lunttat)


Juovlanigat


Nagirvare reanggat(de hvite)


Ole Nicklas(Nagirvare reanggat)


Thomas(STIL)


brodern og Espen


Ann Solbritt i finalen(Fc Zetor)


Sarba i finalen(Fc Zetor)


Danel


elle og jeg ♥

I helga var vi i Karasjok for å spille på Førjulsturneringa. Vi kom på tredje plass, mens Bul-doser kom på andre, og Fc Zetor på første. På herresiden kom Nagirvare lunttat på tredje, Juovlanigat på andre og STIL på første. Var en artig turnering, jeg og Elle Martine var debutanter i år! :)

20.12.2011 kl.22:41 i Fotball    0 kommentarer Permalenke

Juleball 2011


årets juleavslutning

Igår arrangerte vi i tiende årets juleball/avslutning. Jeg og Elle Martine var konferansier, det var utrolig artig! Ellen Oline og Nils Arne ble dronning og konge, mens Silje og Lemet Daniel ble søteste par. Artig kveld med fine folk♥

Adventscup


Sandra, Christina og Elle Martine


takke for kampen mot altajentan


På lørdag spilte vi åtte kamper på Adventscupen i Alta. Keepern våres ble skada i semifinalen. Det endte med at vi tapte kampen, og bronsefinalen. 2 uavgjort, 2 tap og 4 seiere. Men det var uansett gøy å spille med gjengen! Hva gjorde dere i helga, da?

Alta imorgen med gjengen

nikon d7000 + 50mm f/1.8

Imorgen drar jeg med fotballlaget til Alta. Vi skal spille på Adventscupen som er på lørdag, så det blir gøy! Har enda samisk tentamen imorgen, så håper det går bra. Men nå skal jeg legge meg, natta♥ Hva skal du i helga?

08.12.2011 kl.23:27 i Fotball    0 kommentarer Permalenke

Bildeoppsummering: november

November var en utrolig gøy måned selvom mørketiden snek seg innpå. November starta med en utrolig gøy fotballhelg i Reisa med jentene hvor vi vant sølv. Photoshoot med elle mari og meg selv. Et av årets høydepunkter i Kauto, nemlig Nilut Cup! Jeg spilte med Guovdageainnu nieiddat og vi vant bronse. Så kom snøen, til slutt.♥

Hva er ditt favorittminne fra november? - mitt er reisahelga og nilut cup.

Var på bursdag igår


søster


Bursdagsbarnet og søteste Ole Nils Luois♥


søtingen♥ Ole Nils Luois er barnet til Line og Adam.


jeg og min bestevenn Ča(l)mmo! Ser forresten sånn superblond på bildet..

Igår var vi på bursdagsselskapet til gudmor Inga Karen Anna. Det var koselig med masse gjester, koldtbord og kaker. Nam! Hunden på bildet er gudmor sin, og rart nok så er jeg den eneste som kan kose med han uten at han begynner å knurre(?), hehe. Hva gjorde du igår?

Koselig julelys


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Syns det er så juks at mamma har tatt de fineste julelysene opp, og det er ingen her nede i kjelleren. Jeg må seriøst pynte kjelleren snart! 

Forresten, trenger hjelp! Dette er til dere datanørds.
Jeg har en ASUS pc. Og plutselig har wifi og bluetoothen slutta å virke! Det går ikke an å slå den på, selvom jeg trykker på bryteren(fn+f2). Jeg har googla litt, og så at man skal rulle tilbake driveren, men det hjalp heller ingenting. Så hvis dere vet hvordan jeg skal fikse pcn, rop ut nå!

Savn
nikon d7000 + 18-200mm f/3.5-6.3 hest: Odin Tyler♥

Herregud som jeg savner fineste Odin! Bruker å ri han hver sommer når vi bor i Maursund. Iår ble det ikke så mye av akkurat ridning, da jeg ble sparket av en annen hest da jeg skulle ta Odin ut av beitet. Heldigvis traff hesten meg i låret, og dermed ble det ikke brukket. Fikk et stygt merke av skoen, og det var blått og hovent. Søstra mi sto bak meg da jeg ble sparket, så jeg dyttet henne ut. Jeg har aldri hatt så vondt før! Det var seriøst helt forjævlig. Klarte ikke å stå engang, beina bare sviktet. Mamma kjørte meg til sykehuset, hvor jeg fikk krykker. Ca en uke senere var jeg utrolig nok tilbake på hesteryggen, selvom det enda gjorde litt vondt. Sta hvor? Har du blitt sparket av en hest før? 

Mesterbakern!


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Elsker muffins♥ Nå er det Jul i Blåfjell straks, woop! Liker du å bake muffins? 

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovinhits