september 2013

Utstillingsåpningen


tante Ravdna


Det ble servert kaffe og twist!


min fine lillesøster


jeg og Johan-addja etter åpninga


flinke Marie Louise! 


jeg og Mia (foto: mamma)foto: Marie Louise Somby


På lørdag hadde jeg min første utstillingsåpning! Jeg var utrolig nervøs fordi jeg skulle fortelle om utstillingen og meg selv foran alle, men heldigvis gikk det veldig bra. Først begynte Christina å presentere meg og utstillingen, så snakket fotograf Johan Mathis (kalt proffen) litt om min utvikling innen foto. Inger Marie Nilut joika joiken min før jeg selv skulle snakke. Jeg hadde ikke forventet at det skulle komme så mye folk for å se på, så det var utrolig gøy for meg. Jeg er så fornøyd med åpninga og de fine tilbakemeldingene jeg fikk om bildene fra folk! Nå er jeg enda mer sikker på hva jeg vil gjøre i fremtiden. 

Tusen takk til alle som kom til hotellet for å se på, Christina og Thon Hotels Kautokeino for å ha gitt meg muligheten til dette, Proffen for tips og de fine ordene og Inger Marie Nilut som joiket joiken min! 

Video: Kalvemerking 2013

 Endelig ble jeg ferdig med den! PS: Husk å se den i HD720p :) Hva syns dere?

En ekte lady


nikon d7000 + 28-75mm f/2.8

Når jeg først får Siekkis til å sitte eller å ligge i ro, elsker hun å bli tatt bilde av. Legg merke til hvordan hun har plassert forbeina.. bare en ekte lady har forbeina i kryss. Haha! Fineste hunden♥

Hva syns dere om bildene?

07.09.2013 kl.18:18 i Foto    1 kommentar Permalenke

Happy birthday..


vi hadde en liten bursdagsfeiring inatt! haha.. jeg hadde på meg den blå tskjorta forresten! beste jentene♥

.. to me!! Nå sitter jeg på skolen og venter til klokka skal bli 13:55 så jeg kan dra hjem til kauto. Idag blir det en liten bursdagsfeiring hjemme med familie og venner, det blir sikkert veldig koselig! I helga skal jeg forberede meg litt til neste helg, for da er det jo utstillingsåpning på Høstfestivalen.. tenk at det bare er en uke igjen! Hvis du er i Kauto den helga må du gjerne stikke innom hotellet for å se på utstillingen :-)

Har du også bursdag i september? Beste måneden i året btw! 

 

Tips: høstfotografering

fra arkivet, 2011-2013

Litt høstinspirasjon til dere! Høsten gir alltid en fin og spesiell stemning til bildene.. lyset er så mykt og fargene så fine!

Tips til høstfotografering:   ikke overeksponer bildet, da kan høststemninga forsvinne  bruk varm/høy fargetemperatur (forhåndsinnstilling hvitbalanse: skygge/cloudy)  få med forskjellige farger i bildet  til portrettfoto, få modellen til å stå med ryggen til solnedgangen/soloppgangen og bruk en gullreflektor foran for å lysne opp skygger. Dette gir en fin glød til modellen  

Har du flere tips? 

03.09.2013 kl.16:44 i Tips og triks    1 kommentar Permalenke

Fine høstfarger


nikon d7000 + 28-75mm f/2.8

01.09.2013 kl.16:28 i Foto, natur    0 kommentarer Permalenke

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovinhits