september 2012

Trimtur med mamma


jeg


mamma
nikon d7000 + 28-75mm f/2.8 

Idag dro jeg, mamma og hunden vår Siekkis på en liten trimtur! Vi gikk opp på Varhauen, hvor vi kunne se Maursund, Uløya, Arnøya osv. Det var ganske tungt å gå opp, men ned var det nesten enda verre. Det tok virkelig på leggene! 

Går du ofte på fjellturer o.l.? Hva syns du om bildene? 

Nest siste seriekamp!


arkiv-bilder // nederste av meg i sommer

Hei dere! Idag skal vi (Kauto 3div) spille vår nest siste seriekamp. Det er mot BUL3 her i Alta! Kommer til å bli en hard kamp, men jeg gleder meg! Igår spilte jeg med Alta IF j96, da spilte vi mot PIL/Avju og vant 3-1! Deilig å vinne den siste seriekampen :-) Fotball♥

Hva gjør dere ikveld?

27.09.2012 kl.17:06 i Fotball    1 kommentar Permalenke

25.09.12


jan 2011 nikon d60

Det er så mye stress for tiden.. Mye jobb på skolen, også har vi enda ganske mye lekser og innleveringer. Og som om det ikke var nok, så har jeg en seriekamp med Alta if imorgen, og så med Kauto på torsdag. Skjønner ikke hvordan jeg skal rekke å gjøre alle leksene og innleveringene ferdig før fristene, må prioritere litt. Det skal bli virkelig deilig med høstferie sier jeg bare!! 

Har dere mye innleveringer/lekser på skolen, eller har dere jobb? 

Snart høstferie!!


høst 2011 på Arnøya

På fredag begynner høstferien min, og da er det rett til Maursund! Gleder meg :) Hva skal du i høstferien? 

(forresten, så har jeg trekt meg av ungdomsbedriften DEFO UB. så vet dere det! syns det er mye bedre å jobbe alene med fotofordypning.)

24.09.2012 kl.20:49 i Arkiv-bilder    1 kommentar Permalenke

Bildedryss fra fotball-helga


Det var en gøy helg i Kirkenes! Vi reiste sammen med herrelaget på fredag. Første kampen mot Hesseng ble det uavgjort, men den andre vant vi hele 6-3! Deilig :) Etter kampen vår på lørdag dro vi til Bjørnevatn for å se herrekampen, om hvem som rykker opp til 3.div!

Bjørnevatn ledet over Kauto med et poeng, og derfor ble det vinn eller forsvinn for Kauto. Kampen endte 1-1, og Bjørnevatn rykker opp. Veldig kjedelig og urettferdig dømt..

Ellers var det gøy å spille, og nå har vi to bortekamper igjen. Gleder meg til neste kamp! 

Hva har dere gjort i helga?

 

Curls


ringene er på, som vanlig! // nikon d7000 + 28-75mm f/2.8

Elsker krøller, selvom jeg ikke krøller håret mitt så ofte! Brukte krøllstaven igår, syns krøllene er alltid finest dagen etter man har krølla håret. Nå er Mia på tur til Alta, så skal vi til city også til Kauto. Så nå kan jeg egentlig bare si god helg! Vi skal nemlig til Kirkenes imorgen og spille seriekamper der(Kauto 3div). Gleder meg! :) 

Krøller - hot or not? 

Sommeren '12

Sydentur med 10.trinnet - skoleavslutning - landsmøntsring UKM - kalvemerking - Verddeturnering - Norway Cup - kos med venner♥

Nevn tre minner fra din sommer! 

Kveldskos


epleterninger i vaniljesaus

Det er deilig med sånne dager hvor man er ferdig på trening klokken syv og ikke har noen lekser.. Idag var en sånn dag, nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden! Må prøve å få tatt litt nye bilder snart, men er ikke så heldig med været for tiden.. 

Hva gjør dere ikveld? 

18.09.2012 kl.20:35 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Regn..


nikon d7000 + 28-75mm f/2.8

Tips til å hva man kan gjøre når det regner? 

Lyst å vinne en gratis photoshoot i studio med en venn eller alene?

Vi i DEFO UB kjører igang en konkurranse hvor du kan vinne en gratis shoot i studio! Enten alene, eller med en venn. Dette er helt gratis, det eneste du må gjøre er på like vår på facebook her, lik og del dette bildet på siden! Vi trekker den heldige vinneren allerede neste mandag 24.9!! Men husk at fotograferinga skjer her i Alta.

Kjør på!!

17.09.2012 kl.14:55 i Skole    1 kommentar Permalenke

På skolen


therese og meg // nikon d7000 + 28-75mm f/2.8

17.09.2012 kl.11:33 i Skole    0 kommentarer Permalenke

Ble en av vinnerne


hunden vår Siekkis(samisk navn) da hun var valp og nå

Er veldig glad i Siekkis, hun er den mest kosete hunden jeg vet om!♥ Måtte bare slenge inn et lite innlegg før jeg tar kveld.. Ble forresten en av vinnerne på fotokonkurransen her, veldig artig!

Hva syns du om bildene?

Bingen cup next

smilet er på plass, som vanlig! 

God morgen dere! Nå er jeg hjemme i Kauto, skal på Bingen Cup som er idag. Jeg ville egentlig bare sove videre, men man må holde det man lover :-) Ha en fin lørdag♥

Hva skal dere idag?

Bare litt bilder


nikon d7000 + 28-75mm f/2.8

Med på en liten fotokonkurranse

Jeg blir med på Vilde sin fotokonkurranse med dette bildet! Valgte dette bildet av lillesøster fordi det får meg til å smile, og jeg er veldig glad i henne♥

Hva syns du om bildet? 

Nytt objektiv!!


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Da mamma kom fra Oslo igår, hadde hun med seg en liten(stor) bursdagsgave til meg. Har sikla på dette objektivet sykt lenge, så ble utrolig overrasket(ikke minst) og glad!! Hadde tenkt å spare til dette objektivet siden jeg som oftest kjøper utstyr selv, men nå har jeg jo det! Mamma er jo bare best♥ 

Det er en Tamron 28-75mm f/2.8 objektiv. Jeg ville ha et objektiv som er mer "allround" enn 50mm'eren, sånn at jeg ikke trenger å gå to meter bak for å få alt jeg vil inn i bildet. Så denne er jo helt perfekt! Nå blir det nesten luksusproblem å velge mellom objektiv ;-) Har enda Tamron 18-200mm, Nikkor 50mm og Sigma 70-300mm fra før, så nå har jeg egentlig alt jeg trenger! 

Hva slags objektiver har du? Har du denne?

Flere bilder fra studio

Bare litt bilder av meg. Tenkte å mikse sammen en ny header snart, blir bra! Hva syns du om bildene?

 

Bilder fra studioet

Kathrine


Therese og Ninaalle unntatt denne har jeg tatt med nikon d7000 + 50mm f/1.8

Litt flere bilder fra studioshooten. Om dere er intr kan jeg lage et innlegg med bilder av kun meg fra studioet? Hehe.. 

Hva syns du om bildene? Vil dere se mer? ps! lik fotopagen min her :))


Sniktitt på studiobilder og litt om UB


tatt med canon 550D av Kathrine og Therese


Kathrine, Nina, Therese og jeg // nikon d7000 + 50mm + fjernutløser

Jeg er med i ungdomsbedriften DEFO UB(Design&foto) med Kathrine, Nina, Therese og Eva. Kort sagt stiller vi opp på fotooppdrag, tar bilder i studio, lager design til blogger. Mer info finner du på facebookpagen vår her.

Idag har vi lekt oss litt i studioet og blitt kjent med det, og resultatet ble overraskende bra! Vi failet jo selvfølgelig litt med lyssettinga, men det kommer seg fort :) Flere bilder fra studioet kommer senere!

Hva syns du om bildene? Har du vært med på en ub(ungdomsbedrift), eller er du med i en nå?

090912


bildene er tatt i vinter

Gleder meg litt til vinteren kommer, elsker å ta vinterbilder! Hva syns du om bildene? Vinter eller sommer?

Hjem til kauto

T.G.I.F! God helg dere, blogges når jeg er i kauto :-)

 

07.09.2012 kl.15:59 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

Koselig bursdagsfeiring


fineste elle save


per martin


johan aslat og janzo ville ikke komme inn buhu


"Anne Katja 16" bursdagskaka <3


Nils-Ante


elle save og maret karianne som jeg har blitt så glad i♥


bursdagsoutfit // sko fra din sko, bukse fra vero moda, topp fra h&m og skjerf fra h&m

Hei dere! Har hatt en utrolig fin og morsom bursdagsfeiring idag! På skolen sang klassen bursdagssang til meg(kleint..hihi).. Neida, var kos. Etter skolen dro jeg, Maret Karianne og Elle Save til city for å shoppe og spise middag, og etterpå kom jeg hjem til en super overraskelse av samboerne, de hadde bakt brownieskake til meg♥ Ble så utrolig glad, hadde ikke forventet det! Så dro vi tre og bakte enda en sjokoladekake til, også fikk vi litt bursdagsgjester. 

Er utrolig fornøyd med dagen, trudde egentlig jeg kom til å være loner på rommet mitt.. Også har jeg fått masse gratulasjoner på både blogg, facebook og sms! Ooog så drar jeg hjem til Kauto imorn, gleder meg :-)

Hva har du gjort idag? Hva syns du om antrekket mitt?

Bursdagsjenta!

Idag har jeg bursdag, 16 år!! Blitt stor pia nå :) Blogges etterpå, skolen atm! 

De nye brillene

Idag fikk jeg melding fra Synsam Drecker at brillene mine var kommet, så da dro jeg etter skolen for å hente de. Jeg syns jeg kledde brillene ganske godt, er veldig deilig å se klart! Øyestyrke(elns) mitt er -0,75. Dvs at jeg ikke ser langt. Blir bra å kunne se hva læreren skriver på tavla! 

Hva syns du? Kler jeg briller?

[untitled]

Savner min trofaste modell.. 

Første kamp for Alta IF


var med victoria og inger-johanne igår, kos♥


uvant å ikke ha på en grønn drakt!!

Hei dere! Idag spilte jeg 11er kamp for jentelaget(96) mot Honningsvåg. Det var utrolig rart å ha på drakten og shortsen, haha! Fikk også fav. draktnr, nr. 4. Trenern lot meg starte, spilte som sentral midtbane. Ble veldig overrasket over at jeg fikk starte i og med de hadde tre innbyttere! Det var veldig gøy, vi vant 3-0 :)

Kledde jeg drakten? ;)

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovinhits