august 2013

Bilder fra bryllupet igår


fine brudeparet Margrethe og Jørgen!


beste tanteRavdna♥


søster og pappa


mormor og morfar♥


mamma♥


nikon d7000 + 28-75mm f/2.8

Igår var vi på bryllupet til Margrethe og Jørgen. Det var en veldig koselig og artig dag med mange fine slektninger og kjentfolk. Til servering var det biđus, masse forskjellige kaker, koldtbord og finnebiff.. m-m-m! Elsker brylluper, så koselig og romantisk :) 

31.08.2013 kl.19:28 i Foto    0 kommentarer Permalenke

Min første fotoutstilling!

Idag fikk vi tilbake helt nye, fine mac'er! Så nå skal bloggen få et helt nytt design, og jeg skal begynne å lage en kortfilm fra kalvemerkinga i sommer. Det blir spennende :)

Ellers kan jeg endelig fortelle at jeg skal holde en fotoutstilling under høstfestivalen i Kauto!! Nå er det bare to uker igjen, jeg er kjempespent men også ganske nervøs. Utstillinga heter "Boazodoallu - min eallin", som betyr "Reindrift - vårt liv". Min utstilling består av bilder fra forskjellige situasjoner i reindrifta gjennom året. Idag kom bildene hjem til kauto, så nå kan både jeg og mamma senke skuldrene.. hehe. Jeg gleder meg ihvertfall og håper alt går bra! For en herlig torsdag :)

>Her kan du lese mer om utstillingen på Høstfestivalens nettside<

Ut på tur, aldri sur!


fine Kathrine


Therese


de to artigste jentene jeg vet om!! 


Kathrine og jeg♥ //nikon d7000 + 50mm f/1.8 

Hei dere! 
Idag har vi vært på en liten bli-kjent-tur med førsteklassen. Det var en koselig tur selvom vi ikke var så heldig med været idag, regna hele tiden. Vi lagde vårt eget "telt"/tak sammen med førsteklassen og lærerne. Førsteklassen virket som en grei gjeng, så det blir sikkert gøy å jobbe sammen med dem på de forskjellige prosjektene vi skal ha! Forresten, vi får mac imorgen, så da skal jeg begynne på et nytt design til bloggen :-)

Har dere vært på tur med skolen/klassen?

28.08.2013 kl.19:39 i Skole    0 kommentarer Permalenke

Autumn is a second spring when every leaf is a flower


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Høst♥

21.08.2013 kl.22:29 i Foto    0 kommentarer Permalenke

070813


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Nå har jeg endelig fått brukt kameraet mitt igjen! Tror ikke jeg har rørt det siden kalvemerkinga i juni.. Har hatt lite inspirasjon til å ta bilder i sommer, men nå begynner den å komme tilbake igjen. Nå er jeg i Kauto, vet ikke helt sikkert når vi drar tilbake til Maursund. Har ikke vært her siden sommerferien startet, så er jo litt godt å være her :) 

07.08.2013 kl.20:34 i Foto    1 kommentar Permalenke

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovinhits