mai 2012

Hyttetur med klassen


richard og nils olav


grilling på kvelden, fv: maren, silje, stina og inga anne maret(lærer)


girltalk i flere timer er alltid kos og artig! fv: sara, stina, inga anne maret og maren

Igår dro vi på hyttetur med klassen + Stina. Vi grillet, spilte kort, snakket, lo og bare koste oss skikkelig en siste gang før vi splittes♥ Virkelig herlig gjeng, veldig glad i dere!

Begge 10. klassene reiser sammen til Mallorca som en klasse, 25 elever og 7 reiseledere.Vi starter imorgen kveld med buss til Tromsø, og på lørdagsmorgen med fly til Mallorca. Vi kommer tilbake neste søndag(10.6). Jeg har så reisefeber at jeg ikke har ord, gleder meg kjempemye!! Blir herlig å få litt farge på kroppen.. Som dere sikkert skjønner, så blir det kanskje ikke noe blogging i det hele tatt mens jeg er der. Snakkes etterpå :-)

 

31.05.2012 kl.13:59 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Kamp idag!

Idag er det sesongstart! Spiller med damelaget i år, 11er. Kampen er kl 19.00, så det er bare å komme å heie på oss :-)

29.05.2012 kl.15:27 i Fotball    1 kommentar Permalenke

Mandagskos


temple run og milkshake♥

Må innrømme at jeg er litt hekta på temple run for tiden, spiller det hele tiden! Ellers så venter jeg enda på simkortet, men tror det kommer imorgen. 

Hva er favorittspillet ditt på telefonen din?


28.05.2012 kl.16:39 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Mobilblogg: Instagram

Følg meg på Instagram: aannekg
Hva heter du på Instagram?

Chill


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Ronja og jeg koser oss med sjokoladefondue♥ De hadde ikke jordbær i rema, men bringebær funker fett! Kos å ha henne på besøk igjen, nå ser vi på Pirates of the Caribbean: On stranger tides. Kos dere ikveld! 

Hva gjør dere ikveld, da?

Endelig fikk jeg den!


etter å ha brukt denne ganske lenge, var det på tide å skaffe seg en ny..






nikon d7000 + 50mm f/1.8

Idag fikk jeg endelig mobilen jeg har ventet på! Var ganske lei av den gamle, så var ekstra gøy å få en ny. Simkortet mitt passet ikke til den nye, så har bestilt en microsimkort. Kosta bare 49,- :) Jeg tenkte på å kjøpe iPhone, men jeg liker HTC mye bedre! 

Hva syns du er best - Android eller iPhone?

Grått og kjedelig










nikon d7000 + 50mm f/1.8

Her i Kautokeino har det enda ikke begynt å bli grønt ute. Blir veldig misunnelig av dere som har det grønt og fint ute, her står trærne fortsatt nakne.. Idag har det regnet litt, så jeg fikk den etter-regnet-følelsen når jeg tok disse bildene. Men det var en veldig behagelig temperatur ute. Gleder meg til sommeren kommer hit! 

Hva syns du om bildene? Hvordan er været der?

"Dagens antrekk"


foto av søster

Var en veldig chill dag på skolen idag, søppelplukking og bare chill. Veldig greit egentlig, og nå har vi fri til neste tirsdag!! Siden vi skal reise til Mallorca den 1., må jeg jo oppdatere klesskapet litt. Så da drar jeg til Alta idag med mamma og overnatter der. Blir deilig å få nye sommerklær og sminke. 

edit: blir ikke å dra til alta allikevel idag.

Hva er dine planer for idag?

 

D-e-i-l-i-g!!

Utrolig deilig å bli ferdig med skriftlig eksamen! Gikk ganske greit, klarte det meste iallefall. Nå er det bare chill i en uke framover, så reiser vi til Mallorca den 1. juni♥ Det siste halvåret har gått utrolig fort, og nå er vi snart ferdig på ungdomsskolen! Men jeg orker ikke å gå i den tankeboksen og bli helt emo, så vi blogges etterpå :) 

Har du hatt matteeksamen idag?

12 timer igjen..

Nå er det bare 12 timer igjen til matte eksamen begynner.. Gruer meg veldig, men gleder meg sykt til å levere det inn og bli ferdig med det!! Nå skal jeg ta meg en dusj å pugge litt til. Ønsk meg lykke til!

Ikke lenge igjen til..

.. UKM Festivalen i Trondheim! Idag fikk jeg brev hvor det sto masse info om festivalen. Gleder meg utrolig mye til festivalen, programmet så veldig spennende ut! Hvis noen av dere ikke har fått det med dere, så har jeg kommet videre til landsmønstringa med et bilde/foto.

Ellers har jeg sykt mye å glede meg til! Bl. a. klassetur til Mallorca om to uker, Norway Cup(ja, igjen) og Rihanna-konsert i Oslo. Blir veldig mye reising i sommer, det syns jeg bare er moro! Har aldri vært i syden, så blir veldig spennende å dra dit med 10. trinnet♥ Kameraet mitt blir selvfølgelig med meg overalt i sommer, så det blir mye blogging!

Skal du på UKM Festivalen i Trondheim(22-26.06)? 

Bestilt ny mobil.. endelig


min nåværende mobil, den forrige ble ødelagt..


htc one x er snart min!

Igår har jeg endelig bestilt meg en ny mobil! Den forrige jeg hadde fått av Mia, ble ødelagt. Touchen slutta plutselig å funke. Men jeg har ihvertfall bestilt en mobil, og gleder meg til å få den! Kjenner at jeg savner å ha apps på mobilen, twitre og mobilblogge. Men nå må jeg stikke, blogges etterpå :)

Hva slags mobil har du?

 

16. og 17. mai!


super- og catwoman er mindre fornøyd..


kaldt!


hadde på meg sølje, kjole fra nelly, svarte nylonstrømper under og svarte wedges

 
sånn så jeg ut omtrent på skumparty

Vi stakk til Maursund på onsdag for å hente pappa, så da dro jeg på skumparty i Reisa med venninnan! Det var veldig gøy, mye dansing og moro! Så kom enda Cir.Cuz og spilte der, og etterpå var det skumparty. Var selvfølgelig et rusfritt arrangement for ungdom. Tok ingen bilder fra selve skumpartyet og antrekket mitt, men her ovenfor ser dere hva jeg hadde på meg. 


Litt bilder fra 17. mai feiringa:

fine damer i bunad klar for båttur


maren therese og jeg


Astrid gjør klar båten sin




mat er viktig ass


høhø;)

-
hehe søt

Dro til Skjervøy for å feire dagen med Astrid og Marge(maren therese). Må si at det var den morsomste feiringa hittil! Vi dro på en liten båttur, spiste på gatekjøkkenet, flørta med kystvaktguttan, solgte kaker++ Filma også litt, kanskje jeg legger ut noe på bloggen. Forresten, bildene er ikke tatt med min d7000. 

Hvordan feira du 17. mai?

Oppgitt...



Kom opp i matte skriftlig. Trenger jeg å si noe mer? 
Det siste halvåret har jeg levd i håp om at vi ikke kommer opp i matte, og dermed blitt mye sløvere med matte.. Vel, må innrømme at jeg angrer på det. Så nå er det full skjerpings til mandag, for da har vi eksamen! Begynte nesten å gråte da rektoren vår sa at vi kom opp i matte. Var så deprimert, sint, overrasket og ja..!!  

Hva kom du opp i(hvis du kom opp i eksamen)?

Hvor er kameraet mitt?!


christina og meg igår

Hatt en veldig fin helg med venninnan! Igår var vi å så på fotballkamp, var ganske kaldt men vi fant oss venner med bil! hØhø. Ellers har vi(les: jeg) bakt sjokoladekjeks. Kos♥


Uansett, isted begynte jeg å tenke på hvor kameraet mitt er. Jeg har ikke sett det siden jeg var i Maursund, er snart en uke siden..! Tror jeg glemte det dit. Veldig irriterende!! Men jaja, selvgjort er velgjort... 
EDIT: Kameraet lå i bilen, heldigvis! 

Hva har dere gjort i helga?




13.05.2012 kl.18:40 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Vårflyttinga


pappa fisker


mamma og søster


yo!


søster og bailey


bamsen♥


det årlige "sara på taket"-bildet


siekkis og cahppe


mamma


pappa og cahppe


macha og bailey


per isak og anne may


erika, johan ante, joar og harald


haha!




finaa

Kom hjem til Kauto igår, var eegentlig litt kjedelig. Var kos å se vennene mine igjen på Skjervøy♥ Har prøvemuntlig eksamen på torsdag, kom opp i norsk(heldigvis). Temaet var utrolig kjedelig, litteraturgreie om ungdom før og nå. Hovedemnet er novelle. Hvis dere har tips om hva jeg kan fortelle om, så peis på! 

 

Maursund atm

Nå er jeg i Maursund! Kom ned fra Kildalen på fredagsmorgenen. Vi har prama imorgen eller tirsdag, men jeg må hjem imorgen. Blogges når jeg er i Kauto! 

06.05.2012 kl.13:06 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovin



hits