mai 2011

Bildeoppsummering: april

April var en fin måned. Konfirmasjon, skoletur, fint vær, vårflytting! Beklager for at jeg var så treg med oppsummeringen, men nå er den iallefall her. Hva syns du om oppsettet på oppsummeringsbildet?Drittvær

Været suger for tiden. Regn, vind og overskyet. Herlig! Jeg har mange ideer til photoshoots, men Silje kommer jo aldri hit! Men vi håper på bedre vær framover, ihvertfall :) Hvordan er været der?

Day 3 - en ting du aldri kommer til å gjøre.

Jeg kommer aldri til å prøve narkotika. Har ikke akkurat så lyst å få en enveis-billett til døden, liksom. 


så dum er jeg ikke! 

Hva kommer du aldri til å gjøre?


Fortsetter med 30 DAYS

I mars måneden skulle jeg prøve 30 DAYS-utfordringen(trykk her for å komme dit). Jeg ga opp etter den første dagen, men nå fortsetter jeg! Etter to måneder.. haha.
 
Dag to - om plassen du er på nå.

Location: Rommet mitt i Kautokeino. Det er her jeg sløver om dagen, ligger halvdød i senga mi mens jeg hører på NRJ. Hvis jeg skal beskrive plassen jeg er på nå, så må det være herlig, rotete og mitt! Har ingenting å gjøre, ettersom vennene mine er enten på ferie, konfirmasjon eller bare ignorerer meg. Okey, kanskje de ikke ignorerer meg, men uansett. Så igår har jeg vært flink og ryddet kjelleren! Hvor er du akkurat nå? Jeg sier ikke neitakk til flere kommentarer. :)

Nytt design!

Nå har jeg endelig fikset et nytt design! Ble ganske så fornøyd. Hva syns du? Tar gjerne imot tips og tilbakemeldinger!27.05.2011 kl.18:23 i Blogg    1 kommentar Permalenke

The black&white photoshoot


nikon d60 + 50mm f/1.8 // modell: søster

Idag dro vi ut for å ta litt bilder.. jeg lar bildene tale for seg selv! Hva syns du?

God mo.. eh, dag?


nikon d60 + 50mm f/1.8

Wow, en dag uten regn! Får håpe det varer.. Siden 17. mai har det bare regnet, hver eneste dag. Til nå. Og nå skulle jeg for alvor gå ut å ta noen bilder, men jeg klarte akkurat å ta ni bilder før batteriet døde. Herlig. Men det ene bildet(ovenfor) er jo brukbar, så hvorfor ikke? Regner det mye hos deg?

Gratulerer med dagen, Norge!

Adele i regnværet


Modelldrømmen...


..... // nikon d60 + 50mm f/1.8 og 18-200mm f/3.5-6.3

Gratulerer, Norge! Idag arrangerte jentelaget 17. mai feiringa på Bakteharji(hallen). Det kom mange mennesker, til tross været! Det var veldig gøy, men også slitsomt. Etter at vi ble ferdig stakk jeg og Elle Mari til bilen og tok en aldri så liten photoshoot av oss selv. Vellykket? Nope. Anyway, feiret du 17. mai? PS! Jeg tok ikke bilde av outfiten min, dessverre.

Chill..


nikon d60 + 50mm f/1.8

Druer funker bra som godteri, ihvertfall på en mandagskveld! Må jo ha et bra utgangspunkt til uka.. Anyhow, var på hallen istad for å ordne ting til 17. mai arrangementet som jentelaget skal arrangere. Gleder meg til imorgen, håper på bra vær! Enten har jeg på kofta eller samisk-inspirert antrekk. Forresten, har jeg nevnt at jeg har kjøpt meg en ny pc? Asus♥ Den fikk jeg for noen uker siden. Herlig! Hva skal du ha på deg imorgen? F.eks. bunad, kofte.

NRJ.no

trykk på bildet for å komme til nrj.no

For tiden hører jeg på musikk på nrj.no. Der er det bra musikk, og som spilles på webradioen. Trykk på "Lytt live på webradio" når du er inne på NRJ.no. Da kommer det et nytt vindu med radioen, og voila! Forsyn deg :Hvor hører du på musikk?  Youtube, Spotify osv.

16.05.2011 kl.13:21 i Tips og triks    0 kommentarer Permalenke

I det siste har jeg..


.. fotografert en stk ufotogen hund


.. sett stygge lemen


.. solgt lodd med jentelaget utenfor rema


.. lanet sims3 med ronja(bildet ble tatt kl 6 om morgenen)

.. og litt til!
De siste dagene har jeg hatt blogg- og fotosperre. Men nå er jeg tilbake igjen, så blogginga begynner for fullt(suure) igjen! April-oppsummeringa kommer også snart. PS! Dere suger til å kommentere. Skjerpings! neida. Hva har du gjort i det siste?

If I can put one touch of rosy sunset into the life of any man or woman, I shall feel that I have worked with God


nikon d60 + 18-200mm f/3.5-6.3

09.05.2011 kl.16:01 i Blogg    1 kommentar Permalenke

Titanic med ams


bildet av oss under vårflyttinga i år, tatt med mobilkamera

Nå ser vi på Titanic, for hundrede gang.. Aldri lei! Liker du Titanic?

07.05.2011 kl.20:46 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

Finn en feil..

Dette er tatt på verandaen våres i Maursund. Finn feilen!

Bilder fra vårflyttingen(Kautokeino-Kågen)


Jeg og mamma på kvelden

Det obligatoriske "Sara-på-taket" bildet måtte jo tas!


Pappa flytter med flokken

Jeg flyttet fra Kautokeino til Dammen(ved kildalen i reisa) med flokken. Etter det dro vi til reisa, og overnattet der en natt. Da dro vi videre til Maursund. Natt til torsdag(28.04) kom prammen/pramaen. Bilder kommer senere! Hva syns du om bildene?

Photoshoot med søster


nikon d60 + 50mm f/1.8

På middagshaugen(ved Dammen i kildalen) tok jeg et par bilder av søsteren min, Sara Lea. Som alltid stiller hun villig til å bli fotografert, og denne gangen var det faktisk hun som kom med ideen! Jeg ble ikke så veldig fornøyd siden fokusen var feil på nesten alle bildene. Hva syns du?

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovinhits