april 2012

Litt bilder og update


elle mari // 50mm f/1.8

Vi har ikke hatt nett hjemme siden tirsdag, derfor ingen oppdateringer. Bildene ovenfor er fra et av våre mindre vellykkede shoots, eller man kan vel ikke kalle det der en photoshoot.. Uansett, fra imorgen begynner vi å flytte med flokken mot kysten, så da blir det ingen blogging. Men tar selvfølgelig med kameraet, så det kommer bilder! Passer jo fint at vi har vårferie neste uke, så da trenger jeg ikke å søke permisjon. Ha en fin vårferie(om du har det) og helg! 

Hva syns du om bildene?

Litt oppdateringer og trenger hjelp!


50mm f/1.8 dagens antrekk

Siden jeg ikke har blogget så mye i det siste, så kan jeg jo oppdatere dere litt om hva som skjer.
Snart begynner vårflyttinga(se bilder fra fjorårets vårflytting her), gleder meg veldig! Det er da vi flytter med reinflokken fra vinterbeitet til sommerbeitet, som er på Arnøy/Kågen. Blir utrolig deilig å komme til kysten, og treffe mine søte kyst-venner igjen!♥

Utenom det skjer det ikke så mye spesielt her, det er bare eksamens-snakk på skolen hele tiden. Trenger forresten litt hjelp fra dere! Har jo søkt på Medier & Kommunikasjon i Alta til høsten, men hvis jeg kommer inn dit så må jeg jo flytte. Og for å være helt ærlig så har jeg ikke så lyst til å flytte.. Da har jeg to muligheter, enten å bo her og gå studiespesialisering, eller flytte til Alta og gå media. What to do?? Om dere orker å lage litt for/imot punkter på kommentarfeltet om media/allmen, så hadde jeg blitt veldig glad! 

Flytte eller ikke? Hva skal du gå til høsten om du skal gå vgs? 

Escada parfyme

!

escvinn2sg
18.04.2012 kl.17:02 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

Colourful eyes


d7000+50mm f/1.8

Irriterende når jeg ikke aner hvor stativet mitt er.. Anyway, kjedet meg ganske mye så jeg sminket meg litt. Er ikke så fornøyd med min nåværende hårfarge, savner da håret var nyfarget! Da var det veldig mørkt, men nå blir det lysere og lysere, og mer gul/grønn-ish. Jaja, er ikke så nøye enda. 

 

LAN 13-15.4


jeg og mia
carro og nicklas


det nye kjæresteparet!♥


LD og PK


ronja og jeg selger billetter


oversiktsbilde


to stk gaup ;)


zlinnern med kaffekoppen


"bitch please"


LD og SAAB


trøtt?


guitar hero contest


jab, mr. lipstick-guy


hahah, Lars som voldtok kameraet mitt og etterlot seg 800 bilder..


Elena!jeg gamer, hva skjeer?? (b&w pga hårmessige årsaker, haha ronja)

I helga var jeg jo på PS3 LAN, det var veldig artig! Jobba som fotograf, kafeansatt, billettør osv, og var selvsagt en flink cheerleader! Etter helga satt jeg igjen med 7-800 bilder, takket være fotoentusiasten Lars.. Flere bilder kan du se på Sami Gamers side her

Hvis du var på lanet her, hva syns du om helga? Hvis ikke, hva har du gjort i helga? :)

På LAN


jeg og zlin

Nå er jeg på LAN atm, ser på når zlin fikser trådløs nett! Artig her på lan :) Farveeel! 

Brownies

Bakte brownies igår med frukt på, ble ganske god faktisk! Brukte ikke mørk sjokolade. Er veldig glad i å bake, særlig muffins og kaker. Liker du å bake?

Forresten, denne helga her i Kauto så er det Samemesterskap i PS3(LAN) arrangert av Sami Gamers. Litt info om Sami Gamers(lånt fra hjemmesiden):
Sámi Gamers er en forening med hovedbase i Kautokeino. Ment for unge med intresse for Playstation 3. Hovedsaklig jobber vi med og arrangere LAN, og målet er å bli Norges største PS3-LAN. Men dette gjøres også fordi vi vil hjelpe ungdommen i Kautokeino. Det er en kjent sak at de ikke har så mange aktivitetstilbud på fritiden, og dette jobber Sámi Gamers for å gjøre bedre. Det er selvsagt rusfritt på alle våre arrangementer, og nulltoleranse for dette. Om slikt forekommer, så vil vi ikke nøle ett sekund på å ringe politiet.  

Det blir kjempegøy! :) Besøk facebook-pagen her.

12.04.2012 kl.19:08 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

Nude lips


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Hadde ikke nude leppestift, så jeg brukte bare foundation og lipgloss over. Hva syns du?
Har forresten bestilt en nydelig kjole fra nelly.com, gleder meg til å bruke den! Hvis dere vil så kan jeg jo ta bilde når jeg har den på, hihi.

Ny header

Fiksa meg en ny header! Hva syns du?

Siste feriedag..


et bilde fra shooten vi hadde

Nyter siste feriedagen med Ronja, er virkelig ikke klar for skole enda.. For å ikke snakke om døgnrytmen, vi la oss i 6-tiden imorrest og sto opp 1530-tiden ista. Great! Vi hadde også besøk av Elle Martine inatt, alltid koselig å snakke i timesvis med venninnene..♥ Hva gjør dere idag da?

Nydelig sang


Christina Grimmie - Safe and Sound(cover)

Skulle egentlig skrive god morgen til dere, men det er vel litt sent til det.. Anyways. Elsker denne cover-versjonen av sangen! Christina Grimmie er kjempeflink til å synge, dere burde sjekke youtube-profilen hennes. 

Hva syns dere om sangen? :) 

09.04.2012 kl.15:34 i Tips og triks    1 kommentar Permalenke

Sami Grand Prix 2012


Marit Kristine Hætta som vant joikedelen! 


Flinke Inger Karoline som sang "Oainnat go", og vant! 
Haha, chin-chin!


nikon d7000 + 70-300mm og 50mm

 


Inger Karoline Gaup - Oainnat go(ser du)


Marit Kristine Hætta - Mahtte Ante

Igår var jeg på den årlige Sami Grand Prix her i Kautokeino. Var veldig artig med mange flinke deltakere! Kjedelig at påska snart er over for iår.. Men herregud, snart kommer vårflyttinga > eksamen > klassetur > ferie > SOMMER!! Er så mye spennende som skal skje denne sommeren, gleder meg vilt! 

Var du på SGP iår? Har du noen planer for sommeren?

!!

Kuult med nytt design på blogg.no! Har ikke mer å si, blogges ordentlig etterpå, ville bare informere at jeg ikke har en bloggpause eller noe sånt.. BTW, dere må kommentere mer :)

 

Koselig på besøk


Kamilla og jeg på matstasjonen våres(bilde lånt av mia)

jeg og elle mari

Vel, har ikke noe bilder å vise dere nå.. så et hverdagsinnlegg må til!
 
Igår var det Sami Ski Race, og damelaget måtte jobbe dugnad der. Vi skulle servere varm drikke og kjeks til skiløperne. Jeg jobba med Kamilla, Mia, Caroline og Anne Marie Therese. Beundrer skiløperne, tenk så spreke som går 3-6-9 mil på ski! 

Etterpå dro jeg på besøk til Elle Mari, koselig å være med henne igjen. Spontan overnatting, haha. Jaujau, ellers har jeg bare slappet av. Er virkelig ikke flink til å skrive tekster på bloggen min.. så jeg er unnskyldt for dette rotete innlegget! 

Hva har dere gjort igår da?

02.04.2012 kl.18:35 i Blogg    0 kommentarer Permalenke

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovinhits