april 2011

Sjekk hvem som er tilbake!

Tjohei, her er jeg! Nå er jeg hjemme i kauto igjen. Har egentlig hatt nett siden tirsdag(høhø), men jeg orka ikke å blogge med det supertrege nettet. Nå derimot - har jeg en ny pc som er superrask! Til en forandring er skjermen(ikke skjermen, men oppløsningen?) liksom mindre enn på min forrige pc, så det er uvant. Bloggen min ser så bitteliten ut, om du skjønner. Kan noen forklare meg hvorfor det er sånn? 

Anyways, innlegg fra vårflyttinga kommer snart. 

Update: babaay!

Snart begynner vi med flyttinga,dvs at jeg ikke blir å blogge før om ca en uke. Etter det blir det trolig masse blogging igjen! God påske♥

Musikk

Jeg elsker musikk! Utrolig rart hvordan en sang kan forandre humøret og dagen din.. Mine tre favoritt-sanger akkurat nå:
+ p!nk - fuckin perfect. + kanye west - all of the lights. keri hilson - knock you down. ♥

Her er min spilleliste på spotify om du vil høre! Dine tre favoritt-sanger?

Forever[100 themes challenge]


sara lea og anne ravdna♥ // nikon d60 + 50mm f/1.8

True friends last forever.. Hva syns du?

Ikke lenge igjen..

Nå er det ikke lenge før vi begynner med vårflyttinga til kysten! Jeg gleder meg!! For det første, så trenger jeg ikke å sløve her i kauto. Dessuten er kysten mye bedre enn kautokeino! Har du vært med på vårflytting med rein?

Bare noen bilder..


nikon d60 + 50mm f/1.8

.. jeg tok akkurat nå. Hva syns du?

Before you put on a frown, make absolutely sure there are no smiles available


nikon d60 + 50mm f/1.8

Det er bare to dager til påskeferien begynner! Jeg gleder meg som en unge til fredagen, for da kommer Erika hit, og vi skal gjøre noe gøy med håret mitt(surpise, surprise!)! Men det er ikke sikkert enda, fordi vi skal kanskje ha rein i gjerdet da. Fun anyway! Hva syns du om bildet? 

Bilder fra konfirmasjonen min


Jeg og Silje i kirkaFamile-bilde♥


Jeg har min egen paparazzi..


Her var jeg meget trøtt, ja // nikon d60 + 18-200mm f/3.5-6.3

Kirka varte i ca. to timer, etterpå var det litt fotografering. Selskapet mitt var utrolig gøy, selvom jeg ble utrolig sliten på kvelden.. Jeg spiste masse god mat, kake og drakk saft! Gavene jeg fikk var utrolig fine, for det meste fikk jeg pynte-saker og penger! Er utrolig takknemmelig♥ Nå har jeg endelig blitt "stor" jente, hahah! Syns om bildene?

Skoletur til vuorasjavri


Anne May


Anne May og jeg♥


Trine // nikon d60 + 18-200mm f/3.5-6.3

Idag var hele ungdomsskolen på den årlige vuorasjavri-turen! Det var kjempegøy, men det var veldig mye vind. Der var det fotball, fisking, lassokasting, skallekasting og bålkos! Hva syns du om sånne årlige turer med skolen?

Snart kommer våren..


nikon d60 + 50mm f/1.8

Litt bilder fra øverhøringa
gjengen♥


jeg og elle martine. ♥♥ // nikon d60 + 18-200mm f/3.5-6.3 av: mamma eller pappa

Overhøringa/samtalegudstjenesten varte i ca. 1 1/2 time. Etterpå var det fotografering med Johan Mathis. Jeg leste/ba fader vår, og det gikk veldig bra! Bilder fra selve konfirmasjonen kommer etterpå, for nå må jeg stikke. Tycks?

Dagen før dagen

Yesda, idag er det dagen før konfirmasjonen min! Overhøringa idag gikk veldig greit egentlig, jeg var bare nervøs rett før jeg skulle be fader vår. Anyway, idag må jeg "finpusse" rommet mitt. Det vil si å plukke ut de få klærne omkring, og sette de på plass. Ih, jeg gleder meg til konfirmasjonen! Er du konfirmert eller skal du konfirmeres?

I am alive, ffs

Hva har skjedd siden sist?
+ jeg har ikke tatt bilder siden mars, tror jeg
+ jeg skal konfirmeres på søndag, kirkelig
+ jeg innser at jeg suger max på matte
+ jeg har hatt en koselig helg med sara
+ vi har bytta treningstider, woho
+ jeg har to sofaer på rommet
+ er ekstremt mett akkurat nå
+ har vært medaljepike på saami ski race, med pesk på
+ jeg må fortsatt bruke pappas drittmini-pc 
+ har lagd et nytt design til malene 


Litt unødvendig info, men jeg har jo faktisk gjort noe siden sist! Her er det full vasking pga konfirmasjonen, så nrk mp3 er på full guffe i tv-radioen! Jeg skal skjerpe meg nå. Har fått spørsmål om jeg i det hele tatt husker at jeg har en blogg(Høhø, Carro).. Det sier jo sitt! Jeg skal også tørke vekk støvet fra kameraet og slå den på igjen. 
Hva skjer der? 

Bildeoppsummering: mars

I mars hadde været kraftige humørsvingninger! I det ene øyeblikket er det +1C og vindstille, mens i det andre er det -20C og kjølig vind. Herlig.. På slutten av måneden forsvant motivasjonen til å blogge, derfor et kjedelig oppsummerings-bilde. Vi får håpe det blir bedre snart! Hvordan var din mars?

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovinhits