februar 2013

Æsj

Kan det ikke bare slutte å snø?! 

Fin søndag

Igår var vi i Karasjok for å spille en fotballturnering. Turneringa het Siiddaid cup, som er en innendørs turnering for reindriftsutøvere. Selv om det ikke var så mange kamper, så var det gøy å spille og vi tok gull! To fra laget vant kåringene beste spiller og toppscorer, så vi er fornøyd :-)

Idag har jeg bare slappet av, kan ikke beskrive hvor deilig det er med ferie! Har egentlig ingen planer for hva jeg skal gjøre i ferien, men regner med at jeg ikke kommer til å gjøre en shiit uansett. Jaja, godt det og. 

Hva gjør dere idag?

Vinterferie imorgen!!


fra arkivet, 2011

Det skal bli så sykt herlig med vinterferie i en uke! Har tenkt 24/7 på ferien siden søndag.. Gleder meg!! :)

Jeg må forresten takke for alle fine tilbakemeldinger jeg har fått i det siste, både på bloggen og facebook-pagen min (og privat da)! Dere er så gode♥ Blir utrolig inspirert og motivert til å ta flere bilder, så håper på å oppdatere bloggen mye i ferien. Hvis dere har tips og innspill på hva jeg kan ta bilder av(f.eks. en spesiell photoshoot), så er det bare å peise på i kommentarfeltet! 

21.02.2013 kl.15:17 i Arkiv-bilder    1 kommentar Permalenke

Bilder til skoleprosjekt: Borealis vinterfestival

nikon d7000+50mm f/.18 modell: Mia

Vi fikk i oppgave på skolen å ta bilder til Borealis vinterfestival. Stikkord til tema var las vegas, glitter og glamour og burlesk. Jeg fikk Mia til å stille opp som modell. Hun var kjempeflink og reinen var veldig samarbeidsvillig så lenge han fikk lav, haha! Jeg velger å ikke legge ut det bildet jeg skal levere inn enda, men her er noen andre bilder fra shooten. Er veldig fornøyd, og bildene ble bedre enn jeg hadde forventet. :)

Hva syns dere om bildene? 

18.02.13


nikon d7000+50mm f/.18 // de av meg tok therese

Jeg og Therese gikk ut i ptf-timen for å ta litt nye bilder. Det er så herlig å ha nok lys ute til å ta bilder igjen, gleder meg så sykt til våren og sommeren! Tenker på det hele tiden.. Hva syns dere om bildene?

Bilder fra Badasjohka


nikon d7000 + 28-75mm f/2.8

Glimt fra 2011

Jeg er vel ikke den eneste som liker å se tilbake på "gamle" bilder?

Gi meg sommer


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Herregud jeg er lei av å ta bilder innendørs. Heldigvis går det mot lysere tider, der lyset ikke forsvinner før skoledagen er over.. Men nå er det snart helg, så skal prøve å få knipset noen bilder når vi har rein i gjerdet. Jeg gleder meg sykt til vår og sommer, kan nesten ikke vente! 

Hva liker du best - sommer eller vinter?

Trøtt..


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Skuterlappen!!

Jeg er så glad! Tok teoriprøven til skuterlappen idag, og besto med kun tre feil!! Jeg var utrolig nervøs for å stryke, men jeg klarte den. Men det ble ikke billig akkurat. Jeg tok taxi ned til trafikkstasjonen da jeg fant ut at jeg hadde glemt synsattesten hjem. Da ble det ekstra taxitur på meg da jeg måtte hente attesten, for så ned til stasjonen igjen. Jeg var dritsur og irritert på meg selv, og der og da tenkte jeg at denne dagen skulle gå rett vest.. Men heldigvis klarte jeg teorien, så dagen ble redda.. haha :-)

Har du tatt skuterlappen?

Akustisk versjon av gangnam style

Litt merkelig å høre Gangnam style akustisk, men var egentlig veldig fint å høre på. Disse jentene er utrolig flinke, og har gjort flere covere! Dere burde sjekke videoene deres :-) 

Hva syns du?

09.02.13

Nå har også jeg blitt syk med tett nese, vondt i hodet og halsen.. Deilig. Når jeg for én gangs skyld vil ut å ta bilder så er det nærmere -30C ute og jeg syk. Jaja, er vel best å holde seg innendørs idag.

Igår var jeg på UKM her i Kauto. Var veldig mange flinke ungdom, jeg syns UKM i Kauto var mye bedre og morsommere enn i Alta. Flere deltakere og flere folk som så på. Hadde forresten på meg brillene mine igår, og det var overraskende mange som ikke kjente meg igjen, haha! Her er et bilde da jeg nettopp fikk brillene (som var i september):

Har du deltatt på UKM før? Bruker du briller eller linser? :)

Vært en lang dag


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Idag var lokalmønstringa for UKM her i Alta. Medialinja var med i produksjonen, så vi har vært i kultursalen siden kl 12 idag. Jeg deltok ikke i år, fikk aldri ordnet noen bilder.

Forresten, så har jeg lekt med tanken å legge ned bloggen, eller ihvertfall ta en pause.. Verken foto- eller blogglysten har vært på topp de siste ukene, og jeg hater å ikke ha noe å blogge om. Men som sagt, så har jeg bare lekt med tanken. Vet ikke hva jeg skal gjøre enda. Dere vet jo at skriving ikke er min sterke side, derfor skriver jeg ikke så mye på bloggen. Da er jeg veldig avhengig av å ha bilder å vise dere, men når jeg ikke har noen så står bloggen helt stille. Hvis dere har noen meninger om det, så skriv gjerne i kommentarfeltet. Evt hvordan jeg kan få blogglysten tilbake. :)

Tromsø!Nå er jeg i Tromsø! Vi skal spille på Sála?cupen(innendørs fotballturnering) som er i helga. Sitter hos Elle Martine, tror vi skal på shopping idag. Gleder meg til å spille, blir gøy :) Blogges senere! Hva skal du i helga?

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovinhits