januar 2013

Light painting


satt sammen tre bilder


nikon d7000 + 28-75mm f/2.8

Her er resultatet fra da vi var i studioet idag! Vi brukte blitzlyset på mobilen til å lyse med, pluss lang lukkertid(of course) og liten blenderåpning. Det var veldig artig å eksperimentere, så jeg tror vi skal gjøre det på nytt igjen snart :-)

Hva syns dere om bildene?

To bilder fra helga


nikon d7000 + 70-300mm f/4-5.6

Var å tok litt bilder ute i helga, men ble ikke så fornøyd. Kameraet jobbet utrolig tregt når det var så kaldt, og hunden ville jo ikke stå i ro.. Ihvertfall, så har jeg vært med Therese i studio idag og tok litt kreative bilder, skal legge ut etterpå! Hva syns du om bildene?

 

Sara Lea 260113


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Akkurat som forventet var det omtrent -30C da jeg kom til Kauto.. Så typisk! Dro ut med lillesøster isted for å ta litt bilder, her er resultatet. Hva syns dere?

I don't think I will ever get tired of wearing pink..

Kjøpte denne genseren igår, syns den er veldig fin og fresh :-) Dere vet hvor ekstremt dårlig jeg er på å skrive, så avslutter innlegget med å si god helg! Liker du knallfarger på klær? 

The more people I meet, the more I like my dog


savn..fra 2011

Hva syns dere om bildene? 

Monday must-haves


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Vi testet ut produktfotografering idag, og hadde temaet "monday must-haves". Se bort ifra at det er en iPhone, men den er jo litt finere enn min HTC.. Resultatet ble helt ok til at det var første gang. 

Hva er dine monday must-haves?

En til plakat

Oppgaven var at å skrive navnet sitt på et ark, så sende det videre hvor de i klassen skulle beskrive personen med to-tre positive ord. Da alle hadde skrevet noe, skulle vi lage plakat av det med ordene, og endre fonttypen og størrelsen til det ordet slik at fonten passet ordet. Det var utrolig vanskelig, men jeg er ganske fornøyd nå. Hva syns dere?

Skoleoppgave: plakat

Ble aldri å vise dere plakaten jeg lagde, så her er den! Det er ti elementer som sier noe om meg. Bakgrunnsbildet er av naturen, siden jeg er veldig glad i natur. De fire øverste bildene sier noe om hvem jeg er og hvor jeg kommer ifra. Det i midten er reinmerket mitt (snitt i øret på rein), og de fire nederste sier noe om hva jeg liker. Det ble en veldig enkel plakat, ikke noe fancypancy greier her! 

Hva syns du?

16.01.2013 kl.17:14 i Skole    1 kommentar Permalenke

15.01.13

Hei! Idag ble jeg ferdig tidlig, vi hadde terminprøve i matte. Typisk min flaks å forsove meg, skjønte ingenting av klokka.. huff! Men uansett, så har jeg ikke tatt så alvorlig masse bilder i det siste. Savner å ta portrettbilder av folk, så hvis det er noen her i Alta som vil stille opp som modell noen gang, er det bare å si ifra! Enten her på kommentarfeltet eller på facebook. :-)

12.01.13


anne may og jeg i høst

Hei dere! Nå er jeg hjemme igjen i Kauto. Siden jeg skal til Lakselv imorgen for å spille på en fotballturnering, orket jeg ikke å drasse med meg mac'en og kameraet hit. Gleder meg til å spille med kauto-jentene igjen, lenge siden jeg har spilt med dem! Idag vises forresten episode 2(reprise) og 3 av Hjerterått! På NRK Super kl 1835 :)

Følger du med på Hjerterått? Hva syns du om serien så langt?

Jenna Marbles

 

Grunnen min til å stå opp hver onsdag.. Haha neida, men elsker videoene til Jenna Marbles! Favoritt-video av Jenna?

2012: juli-desember

Juli

Kalvemerking og sommer♥♥

August

Gull på Norway Cup, shoots, altaturneringa, flyttet til Alta, fikk gudatter ++♥ Startet på VGS og ble kjent med mange fine mennesker. Savner august utrolig mye! 

September

Fikk briller, fylte 16 år, fikk et nytt objektiv, dro til kirkenes for å spille kamper, var i Maursund ++

Oktober

Rein i gjerdet på Arnøya, tok masse bilder, men ellers var det ikke så spennende måned. :)

November

LAN, Nilut Cup, Nordområdeuka på skolen. Utover det skjedde det ikke noe spesielt :)

Desember

Den koseligste måneden! Julaften med masse god mat og gaver, ferie og bare slappe av hjemme♥ Førjulsturnering i Karasjok må jo også nevnes, og Fleskecupen som var i romjula i Kauto. 

2012 har vært et utrolig bra år, har fått oppleve mye! Det beste fra 2012 må være klassetur til Mallorca, Rihanna-konsert og gull på Norway Cup! Håper dette året klarer å toppe fjoråret :) 

Hvordan var ditt 2012? 

Joda.


nikon d7000 + 50mm f/1.8

2012: Januar-juni

JANUAR

I januar var håret mitt på det lyseste.. Ellers gjorde jeg ikke så mye den måneden, det ble født 7 valper og jeg var flittig med kameraet.

Februar

Vi arrangerte samefolkets dag i kauto, og det ble veldig vellykket! Vi holdt kofte- og moteshow, det var veldig artig. Se showet her! Ellers tok jeg masse bilder, og koste meg med valpene. 

Mars

Gikk fra å være blond til brunette, fotballturnering i Alta, fotoshoots og konfirmasjoner.

April

Påske! Sami Grand Prix, god mat, LAN, photoshoots. Starten på vårflyttinga! 

Mai

Mai er en av favorittmånedene mine! Vårflytting, 17. mai feiring på Skjervøy, råne med båt, ny tlf og kos med venner! Hadde også matte eksamen da.. 

Juni

Sukk.. Juni var årets beste og morsomste måned uten tvil!! Vi dro på klassetur til Mallorca hvor vi opplevde utrolig mye. Jeg holdt til og med en ekte slange, har aldri i mitt liv vært så nervøs før.. haha! Vi ble ferdig på ungdomsskolen, og det var både gøy og trist. Savner det litt :) Dro til Trondheim på UKM, og rett etter til Oslo hvor jeg blant annet var på Rihanna-konsert!!! Savner juni så mye..

Del to kommer senere. Beste opplevelse fra det første halvåret ifjor? 

Hjerterått


jeg, elle mari og biret eilin (bak hovedrollene) som "bitchene"

På lørdag er det premiere på serien "Hjerterått". Dette står skrevet her om serien: "Serien beskrives som et actiondrama i åtte episoder, og store deler er spilt inn i det samiske miljøet i og rundt Kautokeino. NRK håper serien kan samle både unge og litt eldre ? og kanskje også fungere som en isbryter som river ned fordommer."

Serien ble spilt inn ifjor på denne tiden, og jeg har en liten rolle som "bitch"! Haha, blir flaut men samtidig veldig gøy å se den :) Første episode vises kl 18.35 på NRK Super. Dere må få med dere episoden! Litt komisk å tenke på at jeg hadde blondt hår på den tiden, syns jeg har forandra meg en del.

Skal du se på Hjerterått? 

Godt nyttår!


tatt ifjor

Godt nyttår, dere! 2012 var over på et blunk, men utrolig hvor mye gøy jeg fikk oppleve. Skal lage et eget innlegg om 2012 snart. Håper dette året blir minst like bra som 2012, og enda bedre! :-) 

Tok du bilder av rakettene i år? Hva syns du om  bildene?

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovinhits