Foto, selvportrett

...


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Gi meg sommer


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Herregud jeg er lei av å ta bilder innendørs. Heldigvis går det mot lysere tider, der lyset ikke forsvinner før skoledagen er over.. Men nå er det snart helg, så skal prøve å få knipset noen bilder når vi har rein i gjerdet. Jeg gleder meg sykt til vår og sommer, kan nesten ikke vente! 

Hva liker du best - sommer eller vinter?

Joda.


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Selvportrett


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Tar med kameraet hjem til kauto, og da blir det ordentlig blogging! Hva syns du om bildene?

bare fordi..

.. jeg fikk lyst.  

Colourful eyes


d7000+50mm f/1.8

Irriterende når jeg ikke aner hvor stativet mitt er.. Anyway, kjedet meg ganske mye så jeg sminket meg litt. Er ikke så fornøyd med min nåværende hårfarge, savner da håret var nyfarget! Da var det veldig mørkt, men nå blir det lysere og lysere, og mer gul/grønn-ish. Jaja, er ikke så nøye enda. 

 

Nude lips


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Hadde ikke nude leppestift, så jeg brukte bare foundation og lipgloss over. Hva syns du?
Har forresten bestilt en nydelig kjole fra nelly.com, gleder meg til å bruke den! Hvis dere vil så kan jeg jo ta bilde når jeg har den på, hihi.

God natt!


nikon d7000 + 50mm f/1.8

Man får jo selvsagt litt mer motivasjon til å ta bilder igjen(og blogge, for den saks skyld) når man har Per Heimly på besøk! Holder forresten på å planlegge en photoshoot, men denne gangen er det ikke hva dere kanskje tror. Stay tuned!  

Vurderer om jeg skal orke å vente på PH-reprise eller om jeg bare skal legge meg, hardt liv.. Forresten, hva syns du jeg kler best? Blondine eller brunette? Jeg elsker å være både blondie og brunette, hihi ;)

Forever alone, ass..

Når man ikke har noe bedre å gjøre, og når man i tillegg er forever alone.. Hva syns dere? 

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovinhits