Bloggvurderinger

Bloggvurdering, bli med!Nå er det lenge siden jeg har hatt bloggvurdering, so here we go! Meld deg på i kommentarfeltet, jeg velger ut en tilfeldig via random.org. Bli med :-) ps, jeg trekker vinneren ikveld eller imorgen.

Bloggvurdering: deg?

dette innlegget kunne du bli med på bloggvurdering, og denne gangen ble Sophie den heldige!

besøk bloggen hennes ved å trykke her

Førsteinntrykk
Jeg digger headeren hennes, veldig fin og ryddig. Designet er også behagelig å se på, ikke noe rot o.l.

Innhold
Sophie er veldig flink til å skrive, og har akkurat passe med tekst. Bildene hennes har jeg nesten falt for, de er så herlige! Hun bruker ikke smileys, og har heller ikke skrivefeil.

Konklusjon
En fin blogg som er verdt å sjekke ut. Jeg gir bloggen en full pott - sekser!

Leser du bloggen til Sophie, eller skal du sjekke den ut?

 

Bloggvurdering, bli med!

Nå er det tid for bloggvurdering igjen! Reglene er de samme. Det blir tilfeldig trekning via random.org, og det er kun mulig å delta en gang. Husk å legge igjen bloggadressen din!

Bloggvurdering: Ragnhilds blogg


link til bloggen

Denne gangen ble det Ragnhild's blogg jeg skal vurdere. Jeg er veldig glad det ble denne bloggen, for jeg har begynt å følge bloggen etter jeg trakk på random.org, hehe!

Førsteinntrykk
Designet er veldig rent og fint. Fin header, veldig enkelt og stilfult. Jeg liker det!

Innhold
Ragnhild skriver bra, ingen smileys og skrivefeil. Hun tar fine bilder i bra størrelse, og oppdaterer jevnt. Har ikke mer å si om innholdet.

Konklusjon
En fin blogg som jeg skal følge videre på! Har ingenting negativt/konstruktivt å si om bloggen, så den får karakter 6/6.

Leser du bloggen til Ragnhild?

Bli med på bloggvurdering!

Igjen skal jeg vurdere blogg, og reglene er de samme! Bare å skrive en kommentar i dette innlegget, samt å linke til bloggen din. Jeg trekker en tilfeldig via random.org, så her er det ikke noe juksing!

Bloggvurderingen

Hei ho, da har jeg visst klart å glemme bloggvurderingen! Jeg tar den nå. Her var forresten innlegget der du kunne bli med.denne gangen ble det Marte Kristine's blogg!

Førsteinntrykk:
Designet er rent og fint, men for stort for min pc! Unntatt størrelsen, ser det fint ut. Skriften er også litt for stor, men det er egentlig ikke et problem.

Innhold:
Hun skriver bra! Det blir ikke slitsomt å lese da hun er flink med grammatikken, og bruker ingen smileys. Hun bruker også passe med bilder, som er store og klare! Det er jo slikt jeg liker det.

Konklusjon:
En veldig bra blogg jeg trolig vil følge videre. Størrelsen på designet(og fonten) trekker ned, så jeg må zoome ut for å få med meg hele designet uten å bruke scroll.
Karakter: 5/6.

Vil dere ha flere bloggvurderinger?

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovinhits