Bildeoppsummering

2012: juli-desember

Juli

Kalvemerking og sommer♥♥

August

Gull på Norway Cup, shoots, altaturneringa, flyttet til Alta, fikk gudatter ++♥ Startet på VGS og ble kjent med mange fine mennesker. Savner august utrolig mye! 

September

Fikk briller, fylte 16 år, fikk et nytt objektiv, dro til kirkenes for å spille kamper, var i Maursund ++

Oktober

Rein i gjerdet på Arnøya, tok masse bilder, men ellers var det ikke så spennende måned. :)

November

LAN, Nilut Cup, Nordområdeuka på skolen. Utover det skjedde det ikke noe spesielt :)

Desember

Den koseligste måneden! Julaften med masse god mat og gaver, ferie og bare slappe av hjemme♥ Førjulsturnering i Karasjok må jo også nevnes, og Fleskecupen som var i romjula i Kauto. 

2012 har vært et utrolig bra år, har fått oppleve mye! Det beste fra 2012 må være klassetur til Mallorca, Rihanna-konsert og gull på Norway Cup! Håper dette året klarer å toppe fjoråret :) 

Hvordan var ditt 2012? 

2012: håret mitt


bildene er tatt fra februar-mars/april.

Håret mitt har fått gjennomgå en del dette året med striping, avfarging(!!), farging og mer farging.. Startet året som blondine, og nå avsluttes året som brunette. Heldigvis har jeg funnet en hårfarge jeg liker veldig godt, og det er det jeg har hatt siden mars. Brunt med rødskjær i! Nå har jeg en "ombre" aktig hårfarge, med mørkt på toppen og lysere mot tuppene:

Til neste år skal jeg forhåpentligvis ta det rolig med hårfargingen, håret mitt tåler ikke så mye mer. Har du hatt store forandringer på hårfargen i år? 

2011, fra juli til desember


Juli: "Sommer. Skjervøydagan. Arnøydagan. Verddeturneringa. Oslo. Minnekonsert."


August: "Norway Cup, Altaturneringa, Vanndrag, Bingen Cup."September: "En del photoshoots i september. Artig måned. Bursdag" se flere bilder her.


Oktober: "Litt skrive- og bloggsperre, ellers fin måned."


November: "Utrolig gøy måned selvom mørketiden snek seg innpå, bronse i Nilut Cup, herlig Reisatur med jentene, photoshoots."


Desember: "årets koseligste måned med jul, juleball, førjulsturnering, fleskecup, mat og kos!"

Da er snart 2011 over! Jeg hadde jo nyttårsforsetter for 2011, de kan du se her. Nå tror ikke jeg har noen nyttårsforsetter, så jeg kan vel egentlig bruke fjorårets forsetter på nytt :

Har du noen nyttårsforsetter?

Bildeoppsummering: desember

Desember må være årets koseligste måned! I år var den ekstra koselig. Var på bursdagsfeiring, en helgetur i Karasjok på fotballturnering, våres siste juleball, julaften, kos med venner og familie, fleskecup, julegaver osv. Kjenner jeg savner det litt allerede.. Om et par dager er vi allerede i 2012! Helt sykt hvor fort tia går. 
Hva er ditt beste minne fra desember? 

2011, fra januar til juni


Januar: "En fin, men mørk måned." 


Februar: "Fin, gikk fra -40C til -0,7C!"


Mars: "I det ene øyeblikket er det +1C og vindstille, mens i det andre er det -20C og kjølig. Lite bloggmotivasjon."


April: "Konfirmasjon, skoletur, fint vær, vårflytting." 

Image and video hosting by TinyPic
Mai: "Masse sosialisering, lite blogg."


Juni: "Jobbuka på skjervøy. Sol. Skoleavslutning. Kalvemerking. Krykkegåing. Nytt kamera!"

2011 er snart over, og her er en liten oppsummering av det første halvåret. Har brukt bildene fra hver bildeoppsummering + litt tekst under. Synes det var en bra ide å lage sånne bildeoppsummeringer hver måned! Jeg fortsetter sikkert med dette neste år også. Det kommer en oppsummering til det andre halvåret senere. 

Har du hatt sånne bilde/tekstoppsummeringer hver måned dette året på bloggen din?

Bildeoppsummering: november

November var en utrolig gøy måned selvom mørketiden snek seg innpå. November starta med en utrolig gøy fotballhelg i Reisa med jentene hvor vi vant sølv. Photoshoot med elle mari og meg selv. Et av årets høydepunkter i Kauto, nemlig Nilut Cup! Jeg spilte med Guovdageainnu nieiddat og vi vant bronse. Så kom snøen, til slutt.♥

Hva er ditt favorittminne fra november? - mitt er reisahelga og nilut cup.

Bildeoppsummering: oktober


en liten oppsummering av oktober

Oktober var måneden hvor jeg hadde litt skrivesperre. Og så har jeg ikke rørt kameraet så mye, så derfor så få bilder. Ellers var det en fin måned. Hadde du bloggsperre i oktober? Hvordan var oktober for deg?

Bildeoppsummering: september

Litt bilder jeg har publisert på bloggen i september. Har flere upubliserte bilder jeg skal legge ut senere når jeg fikser meg en pc-lader. Det ble en del photoshoots i september også var det jo bursdagen min! Artig måned. Håper på flere photoshoots(hinthint!) :) Hva syns du om bildene?

ps, har en spørsmålsrunde her!

Bildeoppsummering: august

Norway Cup. Oslo. Dåp. Sølv i Altaturneringa. Mine første ordentlige photoshoots. Vanndrag. Bingen Cup + mye mer. August var en måned som gikk utrolig fort! Sommeren gikk til høst. Skolen begynte igjen. Mitt beste minne fra august er definitivt Norway Cup! Hva er ditt beste minne fra august?

Bildeoppsummering: juli

Sommer. Skjervøydagan. Hesteridning. Arnøydagan. Photoshoot med søster. Anne May. Verddeturneringa. Reisen til Oslo. Minnekonserten. De beste♥ ... og mye mer som har skjedd i juli! 

Bildeoppsummering: juni

Konfirmasjon. Jobbuka på Skjervøy. Loppemarked. Sol. Fotballturnering. Skoleavslutning. Regn. Maursund. Nytt kamera. Krykkegåing. Kalvemerking. En fin måned. Bildeoppsummering av juli kommer snart. Hvordan var ditt juni, om du enda husker det?

Bildeoppsummering: mai

Image and video hosting by TinyPic

Mai var en kjempefin måned. Masse sosialisering, men lite blogg og bilder. Mai er nok en av mine favoritt-måneder, for da er sommeren så nær! Kan ikke vente til sommerferien..

Hva er din favoritt-måned?

Bildeoppsummering: april

April var en fin måned. Konfirmasjon, skoletur, fint vær, vårflytting! Beklager for at jeg var så treg med oppsummeringen, men nå er den iallefall her. Hva syns du om oppsettet på oppsummeringsbildet?Bildeoppsummering: mars

I mars hadde været kraftige humørsvingninger! I det ene øyeblikket er det +1C og vindstille, mens i det andre er det -20C og kjølig vind. Herlig.. På slutten av måneden forsvant motivasjonen til å blogge, derfor et kjedelig oppsummerings-bilde. Vi får håpe det blir bedre snart! Hvordan var din mars?

bildeoppsummering: februar

På januar begynte jeg på bildeoppsummering hver måned, og januar-oppsummeringen kan du lese her.

Jeg har laget en litt annerledes bildeoppsummering denne gangen, med tanke på oppsett. Februar var fin, og gikk fra -40C til -0,7C, sykt! Nå er det jo mars, og våren kommer snart.. herlig!
Hvordan var fin februar?

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovinhits