Siden sist..

27.11.2015 kl.20:56 i Blogg    0 kommentarer

Nå er det jo snart to år siden jeg la ned bloggen, og siden den gang har det naturligvis skjedd en del. Blant annet har jeg flyttet fra Alta til Karasjok! For tiden er jeg praktikant på NRK Sápmi sammen med to andre jenter. Praksisen varer i seks måneder, så jeg jobber ut februar og da flytter jeg hjem til Kautokeino.  Etter det blir det enten førstegangstjeneste på militæret eller studier til høsten. Veldig usikker på hva jeg skal finne på til neste år.. Men jeg vet hvertfall at jeg vil fortsette med fotografering! Det er jeg helt sikker på. Vi får gjøre mye spennende på jobb. Sjekk ut bloggen vår her! 


Siste året på videregående gikk jeg påbygning. Selv om det til tider var gørr på skolen, så har skoleåret vært helt fantastisk! Jeg var rødruss og hadde russebil med fire andre flotte jenter. Vi reiste ned til Stavanger på Landstreff sammen med andre russ fra Alta, og for en helg det var! Stemninga var på topp hele tiden, og artistene var heller ikke til å klage på. Matoma og Kygo for å nevne noen! Ellers var russetiden råbra, jeg savner det allerede og jeg savner alle de fine folka♥ Kunne ikke hatt en bedre avslutning på skoleåret og videregående! 

♥ Tiki Tequila 2015!! Henriette Emilie, meg, Karina, Kathrine og Therese ♥ 


I august giftet min kjære tante og bestevenn seg med hennes fine mann! Og jeg fikk æren av å være forloveren hennes. Vielsen var så nydelig at jeg ikke klarte å holde tårene tilbake.. En så utrolig fin og gøy helg! Brudeparet strålte om kapp med sola! Uforglemmelig helg, rett og slett♥ Se så flotte de er! Bildene er lånt fra Kathrines Flickr-profil. 

Ellers har jeg nylig gått fra langt, mørkt hår til lyst og kort. Har ikke hatt så lyst hår som jeg har nå siden 2012. Men jeg trives veldig! Jeg ble plutselig veldig lei hårfargen og lengden jeg hadde, og måtte bare gjøre noe nytt. Først klippet jeg håret kortere, og noen dager etter det fikk jeg også lysnet det. Godt med forandringer av og til. Nå er jeg hjemme i Kautokeino og slapper av. Imorgen skal jeg på Duodjemarkedet på Báktehárji, og tar med meg kameraet så forhåpentligvis kommer det et lite bildedryss på bloggen etter det. Godt med helg! Hva skal dere i helga, da? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovinhits