Tilbake?

22.11.2015 kl.23:32 i Blogg    0 kommentarer

Søndag. Den mest avslappende søndagen jeg har hatt på veldig lenge. La meg tidlig i går, våknet før ni i dag. En søndag fylt med tanker og refleksjoner. Her i Kautokeino skjedde det en fryktelig drukningsulykke i helga. Tenker på hans nærmeste, men samtidig også på vår bestefar som gikk bort i sommer. Savnet er fortsatt stort. 

Videre går tankene tilbake i tid. Til når jeg ble tenåring, lykkelig uvitende om hva jeg skulle oppleve de neste årene. Når fotografering ble til min lidenskap. Når jeg reiste ned til hovedstaden uker etter Utøya-tragedien for å delta på Norway Cup. Når jeg hadde min helt egen fotoutstilling i samarbeid med Thon Hotels Kautokeino i 2013. Når jeg opprettet denne bloggen for fem år siden, og skrev om alt og ingenting. Tiden går fort, og mye har endret seg siden den gang.


På bildet til høyre prøvde jeg ut speilreflekskamera for første gang i 2008, mens på bildet til venstre sto jeg med min første fotoutstilling i 2013. Tida flyr! 

I dag har jeg sett gjennom bloggen min, fra mitt første innlegg høsten 2010 til det siste innlegget i januar 2014. Veldig gøy å lese og se gjennom bilder og videoer, selv om noe av det jeg har skrevet godt kunne blitt fjernet.. Men jeg lar alt stå som det er, for selv om jeg nå blir litt flau av tidligere innlegg, så var det sånn jeg var da og det var sånn jeg ville skrive. Jeg har tenkt en del på å starte opp bloggen min igjen, og har nå bestemt meg for å åpne bloggen slik at dere (ser at jeg ennå har noen lesere hver dag, merkelig!) kan ihvertfall se gjennom arkivet og få dere en god latter.. Om jeg kommer til å starte opp igjen er ennå usikkert, men jeg har lyst! 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anne Katja Gaup

19, Kautokeino

Follow on Bloglovinhits